Blogin päivitykset jääneet vähän vähemmälle, joten tässä hieman tuoreimpia kuulumisia.

Muutama viikko takaperin Elvis oli sukulaisvierailulla jossa törmättiin black&tan pojuun nimeltä Niilo (4 kk). Kameraa ei valitettavasti ollut mukana, olisi siinä menossa ollut kyllä ikuistettavaa :) Täytyypä toistekin vierailla Raahessa ja antaa poikien ottaa formulat uusiksi :)

Agilityä ollaan harjoiteltu edelleen ja tavoitteena olisi ensimmäiset viralliset kisat kesän / syksyn aikana, ehkäpä epävirallisiin uskallaudutaan jo vähän aikaisemmin. Vielä on rutkasti hiottavaa kontaktien alastuloissa ja pujottelussa, myös keinu on vähän epävarma.Mutta ylipäätään kehitystä on ihan kivasti tapahtunut :) Kurinpalautustakin on jouduttu agikentällä antamaan kun välillä meinasi Elviksellä karata mopo käsistä, olisi vissiin ollut kiva vain rokkailla ja näyttää mulle kieltä.. Nyt taidetaan olla taas väleissä ;)

Viikonlopuksi suunnitelmissa on karata jälleen kaupungista maaseudun rauhaan mökkeilemään. Siellä ollaankin oltu aika paljon ja vastapäisen pellon poroaitaus on tullut Elvikselle vähän liiankin tutuksi.. Päässyt livahtamaan aidan alta ajattamaan poroja, se jos mikä nostattaa pikkukoiran egoa kun lauma isoja eläimiä rynnii edellä pakoon. Sitten onkin mahtavaa herkutella jahtauksen päätteeksi jäätyneillä poronpxxxx -palleroilla.

Ensi viikolla ohjelmassa olisi rokotuksella käynti ja ajattelin myös varata Elvikselle ajan koirahierontaan, vaikkei mitään ongelmia olekaan niin hyvä totutella ja huoltaa lihaksia kun aika liikkuvaista sorttia tämä ikiliikkuja on.

Kuvia ei valitettavasti ole tähän hätään saatavilla, koetanpa kuitenkin kaivaa kameran uumenista jotain blogin piristykseksi.

Terkkuja kaikille koirakavereille jotka sattuvat blogia vilkaisemaan !