Perjantai-iltana suunnattiin asuntoauton nokka kohti Pelloa ja Rohki -hallia. Perillä oltiin noin yhdentoista maissa illalla, ajatuksena nukkua yön yli autossa jotta ei tarvinnut lauantaiaamuna aikaisin lähteä ajelemaan. Yö meni vähän levottomissa merkeissä, Tuuren ensimmäinen asuntoautoyö oli vähän rauhaton, ei meinannut osata rauhoittua. Ja aamulla seitsemän jälkeen alkoi valua näyttelyväkeä paikalle, kuulumaan koiranhaukkua jne., joten sitten oli jo kömmittävä ylös (paitsi kepo pisti porkkanat korviin ja jatkoi hirsien vetelemistä :).

Käytiin sitten koirien kanssa aamukävelyllä, minä kävin näyttämässä Elviksen rokotustodistuksen ja hakemassa kupin kuumaa kahvia joka auttoi kirkastamaan ajatuksia huonosti nukutun yön jälkeen  Tuuren kanssa kierreltiin näyttelyalueella ennen ja jälkeen cavalier -kehien, hienosti pikkukoira reippaili näyttelyhulinassa.

Elviksen kanssa kaikki meni hienosti, käyttäytyi siivosti kehässä, oli reippaana ja rentona. Sijoitus oli ERI AVO3 ja lyhyehkö mutta mukava arvostelu ruotsalaiselta Kurt Nilssonilta :

"Maskulin. Utm. huvud & utrycke. Tillfredställande proportioner. Bra bröst parti. Utm. vinklar, ben & tassar. Mkt goda rörelser."

Olen oikein tyytyväinen päivään joka oli meille vielä harjoitusta suht vähäisten näyttelykäyntien vuoksi, ja nyt voidaankin sitten miettiä mihin seuraavaksi suunnataan

Paluumatkalla poikettiin Haaparannalla, moikkaamassa Anni's Pearls -kennelin väkeä. Mutta Ikeaan en sortunut :)

Alla kiva kuva Elviksen reippailusta kehässä (kiitos taas Sarille kuvista :) :

Ja tässä vielä AVO-luokan uroksia odottamassa laatuarvostelua :

Ja lopuksi onnittelut erityisesti Blenjoyn väelle sertisaaliista ja muutenkin hienosta menestyksestä ! Sekä onnea myös muille tuloksiinsa ja kokemuksiinsa tyytyväisille   Sekä hatunnosto samaan aikaan Lohjan kävijöille, siellä sitä vasta on ollut hulinaa, me pohjoisessa päästiin aika helpolla ja kehät meni rivakasti :)