Viikko on vierähtänyt Tuureen tulosta, pojat ovat edelleen kamuja ja perhe ja pentu on saatu ajettua sisään omaan rytmiin. Vaikkakin emäntä on ollut talvilomalla niin aamuisin on herätty kuuden ja seitsemän välillä ja simuloitu töihin lähtöä, sekä päivisin käyty asioilla useampaan otteeseen, elikkäs yksinolon harjoittelua :) Lyhyt kitinä kuuluu tovin, mutta sitten Tuure toteaa ettei tämä auta ja kömpii koppiinsa koisimaan ;)

Tuure osaa istua ruokakupin saadakseen, ulkona tarpeilla käydään useeeiiin ja hienosti pissit ja kakat tulee pihalle, kovasta pakkasesta huolimatta (toki vauhdissa sattuu vahinkoja sisällekin, mutta kenelläpä ei ;). Villapaita päällä on käyty Elviksen kanssa isojen poikien tapaan "kävelyllä" (= 5 - 10 metriä ja loppumatka emännän sylissä), ei ole nämä talvikelit kaikista pentuystävällisimmät. Mutta ollaan siis totuteltu pikkasen ulkoiluun, myös pantaan ja hihnaankin. Ohessa Tuuren villislook (Elvikseltä peritty :).

 

Tuure on myös autoillut, käynyt naapurin Paavoa moikkaamassa, on leikattu kynsiä, harjattu, seisottu vähän pöydällä - eli kaikenmoista puuhattu ja koetettu saada pennulle kokemuksia, hyviä sellaisia :) Pentua odottaessa taisin mainita tiettyjä odotuksia luonteen suhteen, ainakin vielä näyttää että odotuksille on tullut vastinetta - Tuure on todella reipas, ei hätkähdä mistään ja nuoresta iästä huolimatta osoittaa välkyn merkkejä ("hmm. mulla on aitauksessa koppi joka on sohvan päätyä vasten, kun pääsen kiipeämään kopin katolle niin sieltä pääsen sohvalle ja vapaus koettaa...").

Ei -sana on jo opittu, lahkeissa ja tossuissa kun ei meillä roikuta ja onpa jopa saanut suihkepullo käyttöä, sen verran kovanaama Tuure on :)

Tässä seisoskelukuva (huom ! me vasta harjoitellaan poseeraamista ja kuvaamista, eilisissä otoksissa isäntä kyllästyi ennen kuin sain mieleisiäni otoksia, pentu seisoo vähän viistossa jne... mutta kyllä me vielä opitaan).

Tässäpä vielä muutama kuva Elviksen ja Tuuren leikeistä.

Ja sitten linssiluteet näyttävät että osaavat olla nätistikin :)

Ja lopuksi taas tulee väsy ;)

Ja Elvis huokaisee helpotuksesta, nyt se riiviö rauhoittui :) Elvis pääsi eilen myös agitreeneihin, laatuaikaa emännän kanssa, en kuitenkaan hoksannut että sillä olisi mitenkään treenimotivaatio tms muuttunut, ehkä vähän tavallista väsyneempi, ei ihan ollut sata lasissa :)