Viime viikonloppu vierähti näyttelyreissulla Jyväskylässä. Perjantaina pakattiin auto ja ajettiin Jyväskylän Scandic -hotelliin, jossa muuten oli monta muutakin koiraa :) Ja taisi olla sama juttu muissakin kaupungin majoituspaikoissa.

Lauantaina 13.11 tiukkaakin tiukemman Gladys Baillien kehään junnuluokkaan debytoimaan pääsi meidän Tuure, joka sitten loppujen lopuksi nappasi koko potin :) Ensin tuli junnuluokan voitto johon jo oltiin todella tyytyväisiä, mutta eihän se Tuurelle vielä riittänyt :) Paras uros kehässä tuli myös voitto Tuuren olleessa siis PU-1 ja sai siis myös ensimmäisen sertinsä. Ja vielä lopuksi tuomari valitsi Tuuren voittoon ROP-kehässä. Käytiin sitten myös pyörähtämässä RYP-kehässä, sieltä ei sijoituksia tullut mutta tulipahan uusia kokemuksia lisää kun koskaan ennen emäntä ei ole sinne saakka päässyt :)

Alla : kuvaaja Ewa-Marie Öderyd

Alla :  kuvaaja : Matti Soikkeli

Yllä : Kuvaaja: Margus Almers

Sunnuntaina 14.11 erkkariin esiintymään pääsi Tuuren lisäksi myös Elvis, tomera tuomari oli myös Mary Rees, muttei ihan ehkä kuitenkaan edelliseen päivään verrattuna viikonlopun tiukin linja.

Tuure sai ERI-arvostelun ja sijoittui hienosti junnuluokan kakkoseksi, Elvis myös sai ERI-arvostelun muttei sijoittunut avoimessa luokassa. Tyytyväinen olen molempien koirapoikien tuloksiin ja esiintymisiin. Elviskin näytti nauttivan näyttelyhulinasta ja esiintymisestä vaikkei ole kesän jälkeen kehässä käynytkään.

Summa summarum, hieno ja hieman uskomatonkin reissu kaikessa kokonaisuudessaan. Kiitokset kaikille mukaville näyttelykavereille ja onnea kaikille muillekin tuloksiinsa tyytyväisille !