Sunnuntaina käytiin Haapajärvellä näyttelyssä, tuomarina Tarmo Viirtelä. Keli oli todella kolea, sateelta kehien aikana kuitenkin säästyttiin. Ja minä sain testattua uuden telttani :) Hienosti toimi, kepo auttoi vielä kasaamisessa mutta itse sain purettua ja tungettua teltan kantokassiinkin.

Tuloksena Elvikselle EH AVO4, kritiikkiä tuomarilta tuli valkoisesta väristä, paksuista poskista, hieman lyhyestä kuonosta ja liian korkeasta hännästä. Kiitosta taas saatiin muuten hyvästä päästä (paitsi posket :), etuosasta, kulmista, ylälinjasta, turkista ja liikkeistä. Eli olen arvosteluun ihan tyytyväinen, minun mielestäni nuo tärkeämmät koiran ominaisuudet saivat hyvän arvostelun ja sitten nuo vähän vähemmän kriittiset jutut saivat huomautusta  Ja lopuksi mainittiin vielä "vilkas luonne", mikä toki pitää paikkansa varsin hyvin ja minusta ihan eduksi nuorelle cavapojulle :)

Uroksista vain kolme sai ERIn joten tuomari oli tiukkana, mikä on oikeastaan ihan hyvä - erottuu heti jyvät akanoista :)

Paluureissulla koukattiin Ylivieskan ja Raahen kautta, Ylivieskasta tuli mopo kyytiin ja Raahessa saatiin ruokaa. Joten kaiken kaikkiaan monipuolinen ja mukava reissu