Viime viikonloppuna reissattiin Lapissa, kiertomatka pohjoisessa :) Pudasjärveltä Pyhälle, sieltä Inariin ja samaa reittiä takaisin, ja Elvis oli reissussa mukana kuten yleensäkin.

Päästiinpä reissulla haistelemaan ensilumia ja lumipaakut tarttuivat karvoihin - yök, en kävele ennen kuin otat nämä paakut pois :)

Agilityharkoissa edelleen käydään ja eilen käytiin KASin epävirallisissa kisoissa Kuivasjärven hallilla. Otettiin möllistartti ja 1-luokan rata. Möllirata meni hienosti, voitettiin 0-tuloksella ja hienolla ajalla :) Elviksellä oli eilen hurja vauhti, melkein pääsi yllättämään - apua, se menee jo tuolla :) Ja piti emännänkin pistää hippulat vinkumaan ihan tosissaan. 1-luokan radalla sitten tökki kepit (ja puomin alastulo meni läskiksi..). Radalla oli putkesta suoraan hyppy ja siitä suoraan pujottelu, ei mitään mahiksia saada Elvistä hiljentämään vauhtia keppien aloitukseen - sehän paineli suoraan ohi vaikka kuinka koetin hidastaa ja huudella "kepit, kepit" :) Ja sitten vielä jätti viimeiset kepit väliin, nyt on jokin 10. kepin syndrooma menossa, harkoissakin ruvennut jättämään viimeiset tekemättä. Eli pujottelua, pujottelua ja vielä kerran pujottelua harjoittelemaan. Saatiin kuitenkin tulos aikaiseksi 15 virhepisteellä ja tultiin toiseksi. Kokonaisuutena olen kuitenkin tyytyväinen harjoituskisoihin, Elvis oli hyvin mukana, vauhti oli hyvä eikä lähtenyt haahuilemaan itsekseen niin kuin sillä joskus on ollut tapana tehdä. Viralliset kisat lokakuulla jäävät vielä väliin toisien menojen vuoksi, joten se virallinen startti antaa vielä odottaa itseään.. kai se tälle vuodelle vielä pitäisi saada kun on lisenssikin valmiina

Näyttelyrintamalla hiljaista, harkoissa ollaan kuitenkin käyty. Elviksellä on nyt "tosimies -kausi" menossa, ruvennut ärhentelemään näyttelyharkoissa toisille uroksille. Tästä ollaan nyt sitten koetettu päästä eroon, kiitokset Sarille vinkeistä ja harkkaporukalle ymmärtäväisyydestä kun emäntä on saattanut käyttäytyä "hieman omituisesti" tuota ei-toivottua käytöstä pois kitkettäessä :) Seuraava näyttelyreissu olisi suunnitteilla Seinäjoelle parin viikon kuluttua, Jyväskylä marraskuussa vielä harkinnassa.