Muutaman viime viikon aikana Elvis harrastanut kyläilyä ja visiteerannut näyttelyharkoissa ja eläinlääkärissä.

Raahessa käytiin Niilo -cavan luona, pojat saivat riekkua itsensä väsyksiin. Niilo on vanha tuttu ja tasavertoinen leikkikaveri, joten hyvin voivat purkaa energiaa toisiinsa.

Näyttelyharkoissakin on käyty, ihan ok meni ja harkkojen lopuksi Sony kelpasi leikkituokioon. Muille pojille piti edelleen vähän murista, Elvis on vielä vähän ronkeli urosten suhteen mutta ehkä lämpenee pikkuhiljaa.

Viime viikolla yhtenä aamuna oli toinen silmä ihan punainen ja puolitangossa, varasin sitten lekuriin ajan varalta näyttämään, ettei ole koirapainissa tms tullut mitään naarmua. Töistä lähdin kesken päivän käyttämään Elvistä Akuutissa, kotiin kun pääsin ja aloin pakkaamaan koiraa boxiin niin huomasin ettei silmässä ole enää mitään outoa, täysin auki ja kirkaat silmät. En sitten kuitenkaan viitsinyt alkaa aikaa peruttamaan 15 minsan varoitusajalla vaan ajattelin että käytetään nyt sitten varalta näytillä. Eikä siellä mitään ongelmaa sitten löytynytkään.. tuli vähän niin kuin turha reissu, mutta onpahan nyt tsekattu. Vkonlopun vietoon keskelle korpea kun ei viitsi lähteä jos on riski että jokin vaiva pahenee eikä siellä hoitoa ole saatavilla.

Vkonloppuna sitten käytiin mökillä ja samalla reissulla myös kyläiltiin Bono -koiran kotona, pojat ulkoilevat hienosti yhdessä mutta muutoin on pientä "jääkautta" havaittavissa, Bono on sen verran arvokas vanha herra ettei juurikaan perusta kakaran murinoista mutta sisätiloissa tahtoo tulla sitten kärhämää kun mitta täyttyy.

Mukavaa talven jatkoa kaikille blogikävijöille :)