Tuure & velipoika Puppe & siskolikka Livia esiintyivät Limingan ryhmiksessä 5.9.2010. Hienosti meni koko katraalla, Livia tietty perinteisellä tavalla ROP-pentu ja Puppe nappasi debyytillään VSP-pokaalin. Tuure sijoittui PUP2 ja sai KPn hienolla arvostelulla. Kova oli kisa Pupen ja Tuuren välillä, tuomari juoksutti meitä moneen kertaan eri järjestyksessä ja lopulta sitten Puppe veti pidemmän korren :)

Alla kuvia Tuuresta sekä velipojasta kehässä.

Tuure poseeraa

Tuure ja Puppe

Tuure & emäntä

Seuraavaksi näyttelyreissulle suunnataan marraskuussa Jyväskylään jonne ajattelin myös ilmoittaa Elviksen. Elviksen kanssa agitreenaus nyt vähän hiljenee kun tuo emännän kasvava maha alkaa aiheuttaa vähän hankaluuksia juoksun kanssa. Pitää ottaa pikkutreeniä, yksittäisiä esteitä jne. omaksi iloksi ja koiran mielenvirkistykseksi. Tuuren kanssa päästiin pentuagipro -kurssille, uskon että siitä selviän kunnialla olettaen ettei peruskurssilla niin tarvitse juosta eikä spurttailla :)

Elvis onnekas pääsee koko loppuviikoksi Pyhälle puolukkareissulle isäni kanssa, saa juoksennella kunnolla metsässä ja vetää hirsiä sohvalla, syödä makkaraa ja viettää muutenkin koiramaista laatuaikaa ;) Tuure jää kaupunkiin ja sitten pe-su pääsee mökkeilemään Pudasjärven suunnalle. Tulossa on pisin ero koirapojille toisistaan, saa nähdä kuinka kova on ikävä ;)