Kolme viikkoa on lusittu nyt lomilla ja kierrelty kotimaata. Mökkeilyä Kuusamon ja Pudasjärven tienoolla, kyläilyä Raahessa ja koiranäyttelyitä Pieksämäellä, Haapajärvellä ja viimeisin koitos ihan sitten kotoisassa Oulussa :)

Eli koiruudet ovat saaneet mökkielämää ja reissuja, ja myös muutama päivä on löhöilty kotona. Eilen käytiin merenrannalla "uimassa" (= kahlaamassa kun nuo otukset eivät ui). Elvis nautiskeli viilennyksestä, Tuure oikein itki ääneen surkeuttaan kun piti kastella itsensä ja kiipesi kivelle roikkumaan ettei tarvitsisi kahlata.

Alla erinäisiä otoksia joita kertyi kameraan loman aikana.

 Herkutellaan puruluilla

 Koiruudet märkinä ja likaisina jokirannassa rypemisen jälkeen

Kukkaispoika Tuure

Välillä pitää tietty huilia ja ottaa nokoset sohvalla, Elviksellä tosin vielä silmät auki.. miksi tuo kakara kinttunsa työnsi mun päälle :)

Oulun KV la 10.7 meni Elviksen osalta kohtalaisesti, tuloksena EH. Elvis käyttäytyi hyvin, ei mitään moittimista - joten sen osalta olen kyllä tyytyväinen päivään. Ja hellettä riitti sekä mukavaa näyttelyseuraa. Tässäpä arvostelu, tuomarina siis Ruotsin Ann Rode :

"Ganska tilltalande helhet. Bra huvud. Önskar mkt mera päls på öron. Bra bett och ögon. Bra topline. Kort kors. Bra bröstkorg. Aningen öppna vinklar bak. Begränsad steg."

Viimeiset kolme kertaa Elvis on nyt napsinut noita EH -arvosteluja, välillä liikaa valkoista tassuissa, liian paksut posket, liian vähän karvoja korvissa tms. ;)  Nyt tuntuu että pidän vähän taukoa ja keskitytään agilityyn kun lomareissujen jälkeen päästään jälleen treenaamaan.

Tuure debytoi sitten 17.7 Ylivieskassa pentuluokassa, saas nähdä miten tämän duracellin siellä käy :) Luulin jo että se osaa kulkea näyttelyhihnassa vaan onneksi  kokeilin kun sovitin uutta hihnaa ja sainkin todeta että viikon sulkeiset ovat nyt paikallaan... mihin ihmeeseen se aiempi oppi on kadonnut ;)